Over het Weerter Mannenkoor

Al 20 jaar Vrienden!

Zaterdag 14 oktober wordt weer een bijzondere dag voor het Weerter Mannenkoor. Op die dag wordt gevierd dat het koor al 20 jaar een bijzondere ‘supportersclub’ heeft.
In 1997 vond het toenmalige bestuur, onder voorzitterschap van Peter Stals, de tijd rijp om uit alle lagen van de bevolking een aantal liefhebbers van de mannenkoorzang te verenigen in een stichting die de naam ‘Vrienden van het Weerter Mannenkoor’ kreeg.
Bij veel activiteiten (concerten, reizen, etc.) en in goede en kwade tijden waren de Vrienden present. Ook materieel werd vaak de helpende hand gereikt.
Het 20-jarig jubileum wordt uiteraard gevierd samen met leden en partners van het Mannenkoor en de leden van het Beschermcomité.
In de afgelopen periode heeft het koor vanuit alle geledingen (leden, Vrienden en Beschermheren) bijzonder veel steun ondervonden om door een moeilijke periode heen te komen.
Alle reden om het glas te heffen op dit 4e lustrum.