Podiumverhuur

Informatie over het Podium van het Weerter Mannenkoor:

De afmetingen:

Het podium in rechte opstelling is 8 meter breed en 3 meter diep. Het podium bestaat uit 5 treden, elk 60 cm diep. De hoogte van de 5e trede is 1.00 meter. Dit podium is geschikt voor 50 - 60 volwassenen. (Zie opstellingsmogelijkheid 1)

Er zijn enkele uitbreidingsmogelijkheden:

1 : Er is een voorpodium beschikbaar over de hele breedte waardoor  een 6e trede aan de voorzijde van het podium wordt toegevoegd. Hierdoor kunnen tot 75 mensen op het podium staan.

2: Het podium kan ook uitgebreid worden met 2 “vlaaipunten” waardoor een ronding ontstaat ( (Zie opstellingsmogelijkheid 2). In deze opstelling hebben we een ruimte van 10 x 4 meter nodig.

3 : Het podium kan ook kleiner opgezet worden waardoor slechts 3 van de 4 delen gebruikt worden. We hebben dan een oppervlakte van 6 x 3 meter nodig.

Om het podium te plaatsen dient er een vlakke vloer of stevige ondergrond aanwezig te zijn. Zijn er treden, verhogingen of verlagingen dan kan het podium niet opgezet worden.

Zware obstakels ( bijv. een altaar in een kerk) op de plaats waar het podium moet komen, dienen verwijderd te zijn als het podium opgebouwd wordt.

Tijdens het opbouwen van het podium dient de huurder aanwezig te zijn om in overleg de plaats van het podium te bepalen.

Het tijdstip van opbouwen en afbreken wordt in overleg met de podiumbouwers vastgesteld. Buitenissige tijden zullen extra worden belast.( Zie tarieven )

Het podium wordt verhuurd voor een activiteit die maximaal 2 dagen kan duren. Hiervoor gelden de onderstaande prijzen. Indien verhuur voor langere tijd, dan zal in overleg de prijs bepaald worden.

Kijk ook op onze fotopagina voor een schematische indruk van het podium.
www.weertermannenkoor.nl/fotos/podiumverhuur/

Tarieven per 1 januari 2014

Verhuur  recht podium 3 of 4 delen binnen de gemeente Weert   € 170.

Verhuur  recht podium 3 of 4 delen buiten de gemeente Weert    € 210.

Verhuur podium met ronding binnen gemeente Weert                    € 210.

Verhuur podium met ronding buiten gemeente Weert                     € 250.

Verhuur voorpodium                                                                      20.

Extra kosten buitenissige tijd opbouw en afbraak/ per keer             50.

Verhuur podium voor langere tijd :                                       in overleg

Voor meer Informatie : Jac Duis, tel 0495 492009 / email: jacduis@gmail.com