Boeken- en audiowinkel

De boekenwinkel van het Weerter Mannenkoor WAS uit voorzorg gesloten vanwege het coronavirus.
Vanaf 2 september 2020 gaan we weer open onder de volgende voorwaarden:
Protocol : coronamaatregelen bezoek boekenwinkel Weerter Mannenkoor

Bij verkoudheid, hoesten of andere gezondheidsklachten helaas geen toegang tot boekenwinkel

Neem ingang deur rechts naast de boekenwinkel

Bij entree desinfecteer je handen

Draag verplicht plastic wegwerphandschoenen

Draag verplicht mondkapje ( tegen betaling beschikbaar)

Verplicht tot het nemen van een mandje per klant

Houd 1 ½ meter afstand van elkaar

Neem aanwijzingen van medewerkers boekenwinkel in acht
Maximaal 5 klanten in winkel

Voor het aanleveren van boeken en muziekdragers gelden strikte voorwaarden:

Alle aangeleverde boeken etc. moeten na ontvangst 2 maal 24 uur in quarantaine alvorens sortering kan plaatsvinden.

Boeken en lp ‘s , etc. worden uitsluitend ingenomen na telefonische afspraak.

De datum en tijdstip voor het inleveren van de van boeken wordt in dat telefoongesprek vastgelegd.
Inlevering kan uitsluitend geschieden op woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur of zaterdag van 15.00 uur tot 16.00 uur
Boeken en muziekdragers worden niet meer los geaccepteerd maar dienen in dozen te zijn verpakt.
Voor het maken van de afspraak voor inleveren van boeken etc. gelieve men te bellen:
Nr:06-42871590 of te mailen: : boekwinkelwmk@outlook.com
Als de telefoon niet wordt opgenomen wordt teruggebeld. Mail wordt beantwoord.

Wij hopen op uw begrip.

De tweede hands boeken- en audiowinkel, gelegen aan de Wilhelminastraat 54(klik op de link voor routebeschrijving)  in Weert (Fatima) is geopend op woensdag en zaterdag.

Openingstijden woensdag van 13:00 tot 17:00 uur én op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
U kunt er terecht voor een bijzondere collectie gebruikte boeken en audioproducten.
Tevens vormt de winkel een inzamelpunt voor boeken of platen die u kwijt wil. Grotere partijen komen we in overleg bij u ophalen.

Wist u overigens dat:
- er tussen de 25.000 en 30.000 boeken in de winkel aanwezig zijn?
- er ongeveer 7.000 LP's en singles aanwezig zijn?
- er ongeveer 600-700 CD's en DVD's aanwezig zijn?

Dus voor elk wat wils en tegen zeer schappelijke prijzen.
U bent van harte welkom.