Kerstconcert Weerter Mannenkoor met speciale gasten

Een hele goede manier om in de kerststemming te komen, is het
jaarlijkse Kerstconcert van het Weerter Mannenkoor op zondag 15 december a.s.
in het Franciscushuis aan de Biest, Weert, aanvang 19.00 uur.

Met deelname, naast het Weerter Mannenkoor, van o.a. het Clarinet Choir van Rick.
Clarinet Choir Weert (CCW) is een onderdeel van het Rick te Weert (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie, voorheen Academie voor Muziek en Dans). Dit klarinetensemble staat onder leiding van John van Peij en bestaat al meer dan 30 jaar. De leden zijn een twintigtal klarinettisten en twee slagwerkers, allen afkomstig uit Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Dit ensemble treedt regelmatig op, zowel in Nederland als in het buitenland.
Het Weerter Mannenkoor zal samen met het klarinet-ensemble een tweetal liederen samen ten gehore brengen.

Daarnaast treedt ook op Paul Nijs, bekend in de regio van het bespelen van de marimba. Hij heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept. Top percussie uit de eigen regio.

Ook het jongerenkoor Jokola uit Brunssum geeft acte de présence op ons Kerstconcert. Dit koor heeft onlangs eerste prijzen behaald op het Limburgs Korenfestival. Gevolg: een staande ovatie van het publiek en een geweldig juryrapport van 261 punten (5 meer dan in 2016) met als gemiddeld cijfer een 8,7! Een topkoor dus.

De entreeprijs van dit uniek Kerstconcert bedraagt 10.00 euro per persoon.
Kaarten kunnen besteld worden via info@weertermannenkoor.nl of
secretaris@weertermannenkoor.nl.