Podiumverhuur

PODIUMVERHUUR

Een van de problemen van verenigingen bij het geven van concerten of uitvoeringen is steeds het vinden van een geschikt podium.

Voor een goede uitvoering is het noodzakelijk te kunnen beschikken over een podium waarop alle leden goed kunnen staan en eventueel hun dirigent goed kunnen zien! Bovendien moet het podium aangepast zijn aan het aantal personen dat er gebruik van wenst te maken. Wij kennen dit probleem, maar gelukkig zijn ze voor ons verleden tijd.
Wij hebben n.l. zelf een podium aangeschaft. Nu is de aanschaf van een eigen podium voor veel verenigingen niet rendabel, omdat met de aanschaf veel geld gemoeid is. Het podium moet er fraai uitzien, in verschillende vormen gemonteerd kunnen worden, gemakkelijk te vervoeren zijn en gaat u zo maar door.
Het Weerter Mannenkoor verhuurt zijn concertpodium aan andere verenigingen in de regio Weert. Het podium is max. 10 meter breed en afhankelijk van de opstelling 3 – 4½m diep.
Het biedt plaats aan 100 personen.

De huurprijs bedraagt:
€ 160,- Normaal tarief.
€ 200,- Plaatsing in het weekend.

• Leden van ons koor zorgen voor de montage en démontage van het podium.
• Mocht u belangstelling hebben voor het huren van ons podium neem dan contact op via info@weertermannenkoor.nl

Afbeelding podium Schema podium